MISI & VISI KAMI - Ingin melahirkan ramai usahawan dalam bidang perniagaan DONUT BOMBOLONI & MEMERTABATKAN EKONOMI KELUARGA. Assalamualaikum selamat datang ke info PJJ Donut Bomboloni moga dapat membantu tuan/puan/sis mendapatkan maklumat mengenai perniagaan ini.

PJJ Donut Geboo Bomboloni sudah berumur 4 tahun dan sudah melahirkan beratus perkongsian kejayaan... salam kejayaan dari SifuRoti

Ini hanya sebahagian saja kejayaan yg kami kongsikan, insyaAllah pas anda join anda boleh saksikan banyak lagi sharing sahabat2 yg lain dlm fb group PJJ Donut Geboo Bomboloni. Nak ke Nak sangat anda capai kejayaan seperti mereka? Mereka juga dulu seperti anda tidak yakin pada diri sendiri namun circle yg positif / kawan2 dalam fb group sangat membantu kejayaan mereka sebab mereka aktif update buat jualan setiap hari. Ini memberi suntikan semangat buat sahabat yg lain.

KINI! Yuran Keusahawanan anda pada harga hanya RM150 DISKAUN 20%. RM120 ajee

Sis rasa berbaloi ke berbaloi sangat Yuran Keusahawanan RM120 yg kami tawarkan? Jom kita lihat pelajar-pelajar dari kelas PJJ up status jualan mereka.

Apa aje yg bakal sis dapat pas sertai PJJ Donut Geboo Bomboloni?

KINI! Yuran Keusahawanan anda pada harga hanya RM150 DISKAUN 20%. RM120 ajee

SAMPAI BILA OFFER DISKAUN 20% NI? Kami buka peluang bagi yang betul-betul ingin diri mereka di bantu iatu HANYA 500 ORANG TERAWAL SAHAJA, cukup kuota tawaran ini ditutup. 

Kami anggarkan pendapatan bersih mereka sehari (walaupun mereka dapat lebih dari tu)  RM300 x 25hari saja berjualan (5hari lagi cuti/rehat) = RM7,500 Sebulan Pendapatan Bersih . Adakah berbaloi atau berbaloi berbaloi sangat sis? Jika Yuran Keusahawanan Anda RM120 Investment ILMU yang anda keluarkan sekali seumur hidup dan anda harus menilaikan peluang ini dengan baik.

2017 ini adalah gambar kenang-kenangan Sifuroti bersama Kak Yus JB belajar buat Donut belbagai jenis Deco di Jogyakarta Indonesia Kemudian sekembalinya kami dari belajar terus buat PJJ Donut Bomboloni. 2017 hingga 2019 kami bersama2 dalam Pjj kemudian Kak Yus keluar atas sebab personal dan bermula 2020 sehingga sekarang PJJ Donut Bomboloni di selanggara sepenuhnya oleh Team Sifuroti namun resepi asal dan deco tetap dari tahun 2017. Terima Kasih

Berikan diri anda peluang untuk kami bantu dan bimbing anda sehabis daya kami. Semuanya atas izin Allah jika anda terbuka hati utk ubah kehidupan dari yg biasa-biasa menjadi yg luar biasa. Allah tak cakap bila kawin mesti dapat anak, tapi nak dapat anak kena kawin dulu! iaitu USAHA. Pastikan anda dalam 10,000 pelajar kami yg kaya dan berjaya serta NIATKAN bahawa Makan Donut yg HALAL itu SEDAP, NIKMAT & PENUH RAHMAT.... SifuRoti.