PJJ KUIH KAPIT BY SIFUROTI

Selamat datang ke website Sifuroti PJJ Kuih Kapit. Assalamualaikum & Salam perkenalan dari Sifuroti buat semua sahabat. Pasti antara kita punya pengalaman bila bercakap tentang “KUIH KAPIT”

Begitu juga pengalaman Sifuroti masa kecil2 dulu. Kami adik beradik paling suka makan kuih kapit ni sbb “RANGGUP”  tapi orang kampung kami masa tu belum ada yg pandai buat kuih kapit ni jadi memang sukar nak dapat kuih ni.

Tujuan & Niat Sifuroti mengadakan kelas online PJJ KUIH KAPIT SIFUROTI agar resepi ini akan terus kita kekalkan hingga ke anak cucu cicit kita. Satu hari nanti, Tuhan akan ambil ingatan Sifuroti ni, jadi sebelum lupa biarlah Sifuroti turunkan ilmu ni menjadi asbab kita bersilaturahim ya 🙂

Belajar online PJJ tu macamana ya?

Belajar online PJJ “Pelajar Jarak Jauh” di mana sahabat yg sudah bayaran yuran keahlian akan dimasukkan dalam FB Group dimana semua step by step cara buat kuih kapit ni telah pun divideokan jadi sahabat boleh belajar bila2 masa yg sahabat free. Contoh sahabat nak belajar pukul 3 pagi, masuklah dalam group dan belajarlah tengok video.

Apa bestnya belajar secara online PJJ FB Group?

Belajar online PJJ “Pelajar Jarak Jauh” di mana sahabat yg sudah bayaran yuran keahlian akan dimasukkan dalam FB Group dimana semua step by step cara buat kuih kapit ni telah pun divideokan jadi sahabat boleh belajar bila2 masa yg sahabat free. Contoh sahabat nak belajar buat kuih kapit pukul 3 pagi, masuklah dalam group dan belajarlah tengok video.

Yang bestnya, jika tak faham boleh ulang2 video banyak2 kali sehinggalah sahabat faham. Jimat masa dan tenaga.

BEST KE BUAT BISNES KUIH KAPIT NI?

Dapat apa aje ya bila join PJJ Kuih Kapit ni?

PELAJAR2 YG CEPAT BUAT TINDAKAN PANTAS AKAN DAPAT KEPUTUSAN YG PANTAS

DENGAN MODAL ILMU RM60 MENGHASILKAN 1,000 BALANG PROFIT RM20,000

Sharing dari student2 dalam group PJJ Kuih Kapit Sifuroti

Berapa harga Yuran untuk sertai?

RM120 namun Sifuroti nak bagi Diskaun 50% bagi sahabat yg LIKE PAGE SIFUROTI agar sahabat dapat tips2 ilmu dari Sifuroti jadi hanya bayar yuran pada harga RM60 sahaja

Sila tekan link atas ni & LIKE fb page Sifuroti

SAMPAI BILA OFFER NI? Sifuroti membuat tawaran kepada 900 pelajar terawal REBUT PELUANG ini maka bila cukup kuota, maka PJJ KUIH KAPIT SIFUROTI kembali pada harga RM120. Up-to-date pelajar sudah 871 orang.

Bagaimana untuk buat bayaran?

SELEPAS SAHABAT SUDAH LIKE FB PAGE SIFUROTI
Sila Buat bayaran RM60 ke nombor akaun di atas kemudian whatsapp bank slip / bukti pembayaran print screen ke nombor whatsapp bawah ni

http://wasap.my/60132512640/bankslipkapit

MAAF SIFUROTI TAK JUAL MESIN KUIH KAPIT YA.
Mana nak beli mesin kuih kapit ni? Sahabat boleh buat belian di 3 tempat iaitu di LAZADA, SHOPEE atau TAKADA MALAYSIA - Atau taip di Google "TAKADA EGG ROLLS TOASTER"

NAK BELI MESIN DULU BARU NAK MASUK DALAM KELAS?

ATAU NAK MASUK DULU DALAM KELAS BARU BELI MESIN ?

Jika tanya dengan Sifuroti, amat menyarankan masuk dulu dalam kelas, belajar dulu ambil semangat dari kawan2 yg dah cipta kejayaan dalam group kemudian barulah kira2 berapa budget nak beli jumlah mesin.

http://wasap.my/60132512640/bankslipkapit

NASIHAT DARI SIFUROTI – HARAP JADI PEDOMAN HIDUP

  • JANGANLAH BERKIRA UNTUK KELUAR INVEST ILMU RM60 JIKA ANDA BOLEH DAPAT RM500 SEHARI / RM10,000 SEBULAN
  • JANGANLAH NAK “RESEPI PERCUMA” KERANA GURU PUN ADA EXPENSES BULANAN YG PERLU DIBAYAR. SEDANGKAN ANAK2 KITA MENGAJI  PUN KENA BAYAR SEBAB GURU MENGAJI PUN ADA MULUT KELUARGA DIA YG PERLU DISUAP.

Student PJJ Kuih Kapit sis Rohaidah capai RM1,000 dlm masa 2 hari hanya dengan 2 MESIN KUIH KAPIT