Hai... Assalamualaikum & salam perkenalan dari Sifuroti. Terima kasih kerana berminat untuk tahu mengenai PJJ Maruku Letops SifuRoti.

Dulu masa zaman kecik2 Sifuroti, bila nak makan Muruku ni memang kena beli dengan orang India aje sebab Resepi asal Muruku ni memang di pegang ketat oleh orang India namun begitu dunia semakin berubah, belajar secara online semakin berkembang jadi sekarang lebih mudah kita buat sendiri malah boleh buat berniaga untuk tambah pendapatan namun ada yg lebih PENTING selain dari itu. 

AMANAH DALAM BERNIAGA!

Sabda Rasulullah: Peniaga yang boleh dipercayai dan beramanah akan bersama para Nabi, orang-orang yang dapat dipercayai (siddiqin) dan orang-orang yang mati syahid. – [HR Tarmizi 1130].

Apa yang SifuRoti tekankan dalam PJJ Maruku Letops adalah KEBERSIHAN, PENAMPILAN & KESEDAPAN sesuatu produk tersebut bagi mendapat tempat di hati pelanggan juga sebagai AMANAH sebagai seorang peniaga sehingga kita akan buat pelanggan makan maruku kita tanpa rasa ragu2 dan was2 tentang kebersihan maruku kita. Tengok video bawah ni ya…

Lepas tengok video ni mesti loya tekak nak makan maruku kat luar sanakan? Dah jadi rasa was2 dan ragu2 nak makan. Apa kata kauorang yg belajar buat bagi famili makan yg bersih dan jika berminat berniaga, beri pelanggan makan dengan penuh tanggung jawab dan amanah.

Perkongsian dari pelajar Maruku Letops

BAGAIMANA BELAJAR SECARA ONLINE NI?

Belajar dalam FB Close Group di mana semua Resepi dan langkah-langkah pembuatan maruku telah divideokan ini bermakna anda yg menyertainya boleh belajar bila-bila masa sahaja anda suka dan yang bestnya kalau tak faham boleh ulang video tu banyak kali sehinggalah faham. 

SENANG KE NAK CARI BAHAN2 MARUKU NI?

Ya senang sangat nak jumpa bahan2 buat Muruku ni. Boleh jumpa di kedai2 runcit atau di Pasar2 Besar / pasar borong.

BERAPA HARGA KALAU NAK IKUT KELAS NI YA?

Harga Kelas PJJ Maruku Letops Sifuroti RM120 namun begitu Sifuroti nak bagi Spesial Diskaun -RM40 JADI cuma RM80 aje kelas ni dalam tempoh setahun belajar secara online.

BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT BAYARAN?

SETELAH BUAT BAYARAN, APAKAH TINDAKAN SELANJUTNYA?
Tekan link whatsapp di bawah ini untuk hantar
- BUKTI PEMBAYARAN
- NAMA FB ANDA

Setelah pihak Admin sudah memastikan bayaran anda sudah masuk ke dalam akaun Syarikat, dalam tempoh 24 jam anda akan dimasukkan dalam FB Close Group PJJ MURUKU LETOPS SIFUROTI.

Terima kasih dan selamat belajar dari Sifuroti.