Assalamualaikum Salam Sejahtera dari SifuRoti. Selamat datang ke web PJJ ROTIBHAI SIFUROTI atau PJJ ROTI SISIR. Terima kasih atas kesudian tuan/puan/sis berminat untuk ingin lebih tahu lebih detail mengenai
PJJ ROTI BHAI / BAHASA INDONESIA ROTI SISIR.

PJJ ROTIBHAI SIFUROTI sudah masuk 3 tahun dan Alhamdulillah hampir ratusan testimoni perkongsian dari student2 dalam tu serta sebahagian dari sharing kami kongsikan diruangan ini.

Teruskan pembacaan hingga habis ya. Terima kasih.

Kisahnya begini SifuRoti berguru hingga ke Jogyakarta Indonesia 2018 , belajar buat ROTI BHAI namun orang Indonesia sebut ROTI SISIR.

BERUNTUNG sangat anda sertai PJJ ROTIBHAI SIFUROTI kerana ANDA TAK PERLU PERGI KE JOGYAKARTA berhabis ribuan ringgit belajar seperti kami. Hanya PJJ saja insyAllah dapat hasil yg sama.

FEEDBACK PELAJAR-PELAJAR PJJ ROTIBHAI TENTANG RESEPI ROTIBHAI / ROTI SISIR!

FEEDBACK PELAJAR-PELAJAR PJJ ROTIBHAI TENTANG RESEPI SRI KAYA SUMPAH SEDAP!

Apa aje yg bakal Tuan/Puan/Sis dapat selepas sertai PJJ ROTIBHAI TWINS?

KINI! Yuran Keusahawanan Anda pada harga hanya RM100 diskaun 20%. RM80 ajee

SAMPAI BILA OFFER DISKAUN 20% NI? Sehingga Pelajar kami capai ke angka 400 Pelajar. Update terkini 374 Pelajar. Pelajar yg ke 401 akan bayar yuran pada harga RM100.

BAGAIMANA UNTUK MENYERTAI ?

Berikan diri anda peluang untuk kami bantu dan bimbing anda sehabis daya kami. Semuanya atas izin Allah itupun jika anda buka sedikit ruang beri kepercayaan kepada kami utk diri dibantu ubah kehidupan dari biasa-biasa menjadi insan yg LUAR BIASA HEBAT!. 

Allah tak cakap bila kawin confirm akan dapat anak! tapi nak dapat anak kena kawin dulu! iaitu USAHA. Pastikan anda salah seorang pelajar yang bakal kami bimbing dan bantu. 

NIATKAN bahawa Makan Roti yg HALAL itu SEDAP! NIKMAT! malah mendapat RAHMAT!

Salam Kejayaan dari SifuRoti.